Cheltuieli reduse pentru echipele de fotbal

0
53

Aleșii locali au votat reducerea tarifelor pentru folosirea terenurilor din incinta stadionului Municipal. Suma a scăzut la jumătate, la solicitarea patronilor care administrează echipele de fotbal ce activează pe baza sportivă din oraș.

„Cele trei echipe de fotbal care au desfășurat meciuri în campionatul trecut aici la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal, au făcut o solicitare de reducere a costurilor chiriei pentru perioada în care nu este permis accesul spectatorilor în stadion. În urma unei analize pe care am făcut-o cu colegii din cadrul Direcției Publice de Patrimoniu, am hotărât că pot fi acoperite cheltuielile pentru întreținerea stadionului cu doar jumătate din sumă în această perioadă, în care spectatorii nu au acces la meciurile oficiale. Luni am propus colegilor din Consiliul Local scăderea chiriei pentru această perioadă de timp cu 50%, adică 5.000 de lei pentru fiecare meci oficial care se desfășoară aici, pe stadionul din municipiul Târgu Jiu”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Articolul Cheltuieli reduse pentru echipele de fotbal apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.