Cetățenii unui cartier din Târgu Jiu sunt duși cu vorba

0
58
cartier narciselor, Tg-Jiu

În luna iunie 2023, cetățenii unui cartier din Tg-Jiu, au ieșit în stradă pentru a trage un  semnal de alarmă și a-și striga nemulțumirea. Este vorba de locuitorii cartierului Narciselor din Târgu Jiu care spuneau că nu au un drum de acces către locuințe și că sunt obligați să încalce o proprietatea privată pentru a ajunge acasă.

Au trecut mai bine de 3 luni de când cetățenii sunt duși cu vorba de către autoritățile publice locale din Tg-Jiu.

La momentul respectiv, prezent la protestul oamenilor a fost chiar primarul municipiului, Marcel Romanescu, care, ulterior a și avut o întâlnire cu localnicii, la sediul Primăriei.

Lucrurile păreau să capete o rezolvare, asta pentru că, primarul Romanescu le-a promis locuitorilor din Narciselor că până pe data de 14 iulie lucrurile se vor rezolva și că va debloca 3 căi de acces pentru cetățeni.

Deși au trecut mai bine de 3 luni de la prima întâlnire cu autoritățile locale, în prezent situația este aceeași, dintre cele 3 căi de acces promise, nici măcar una nu este încă deblocată.

Revoltați, cetățenii au mers din nou la Primăria Târgu Jiu să ceară socoteală. Aceștia au fost primiți de viceprimarul Bogdan Bejinaru care, după mai bine de o oră de discuții, le-a promis cetățenilor că va rezolva problema.

Se pare că o nouă întâlnire a locuitorilor din Narciselor cu autoritățile va avea loc marți, 19 septembrie chiar în cartier pentru a se căuta din nou, soluții la fața locului.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.