Cetățenii din Mătăsari cer explicații cu privire la lipsa microbuzelor electrice pentru elevi

0
179

În Mătăsari, județul Gorj, cetățenii își exprimă nemulțumirea și cer explicații cu privire la lipsa microbuzelor electrice pentru transportul copiilor, deși localitatea este eligibilă pentru astfel de fonduri conform anexei 13. Deși Consiliul Local a votat în unanimitate pentru participarea la acest proiect, primăria nu a oferit încă un răspuns clar.

Nemulțumiți de lipsa unui răspuns de la primărie, cetățenii au trimis astăzi o solicitare oficială către Consiliul Județean, liderul acestui proiect, pentru clarificări urgente. Este așteptat un răspuns prompt pentru a înțelege de ce, în ciuda eligibilității și a acordului unanim al Consiliului Local, microbuzele electrice nu au ajuns în Mătăsari.

Comparație cu comuna vecină

Recent, un cetățean din Mătăsari a avut ocazia să urce într-un microbuz electric modern, primit de la Consiliul Județean, de o comună vecină și a fost impresionat de condițiile și performanța acestuia. În plus, întrebarea adresată de șofer – “De ce nu ați luat și voi la Mătăsari?” – a amplificat frustrarea și nemulțumirea localnicilor.

“De ce copiii noștri să nu beneficieze de aceste condiții?” este întrebarea care stă pe buzele tuturor părinților din Mătăsari. Aceștia cer răspunsuri și acțiuni concrete pentru ca și copiii lor să poată călători în siguranță și confort.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.