CEO vrea să scadă noxele la grupuri pentru a plăti mai puține certificate de CO2

0
119

Complexul Energetic Oltenia a întocmit documentațiile necesare pentru achiziția de servicii de verificare a Raportului Anual de Monitorizare privind emisiile de gaze cu efect de sera pe anul 2019 la toate sucursalele electrocentrale pe care le are în subordine. Este vorba de Succursalele Electrocentrale Craiova II, Rovinari, Turceni și Ișalnița. Sucursala Electrocentrale de la Chișcani, Brăila, este ținută pe linie moartă și consumă inutil fonduri cu întreținerea paza și protecția bunurilor. Există inclusiv servicii de prevenirea și stingerea incendiilor.

În ceea ce privește termocentralele din Gorj și Dolj, pana la finalul anului vor fi efecuate toate verificările și acestea vor fi predate de prestator până cel târziu pe 10 ianuarie 2020. CEo vrea ca în baza unor măsurători exacte și demareze un program de investiții la grupurile energetice, astfel încât să fie reduse noxele în mod semnificativ pentru a achita mai puține certificate de CO2. Rămâne de văzut dacă societatea va fi susținută financiar de Guvern pentru investițiile respective.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.