Ce sumă a primit Pandurii Târgu Jiu pentru a-i da drumul lui Pîrvulescu

0
69

Golgheterul echipei Pandurii va evolua în partea a doua a sezonului la ”U” Cluj. Mijlocaşul Nicolae Daniel Pîrvulescu semnase încă de pe 10 ianuarie cu formaţia antrenată de Bogdan Lobonţ, pe o durată de trei ani, însă contractul lui intra în vigoare de la 1 iulie, deoarece aparţinea încă şase luni de clubul de la Târgu Jiu. Între timp, cele două cluburi din Liga 2 au ajuns la un acord, iar jucătorul se va pregăti la Cluj Napoca începând de marţi. Sâmbătă, Pîrvulescu fusese la reunirea gorjenilor.

”Primul jucător transferat de clubul nostru în 2019, mijlocaşul ofensiv Daniel Pârvulescu, se va pregăti, începând de marţi, 22 ianuarie, sub comanda antrenorilor Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi, după ce FC Universitatea Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, formaţia pentru care a evoluat până anul trecut, au ajuns la un consens în privinţa cedării fotbalistului încă din această iarnă.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani este unul dintre golgheterii ligii secunde, cu 12 reuşite în prima parte a sezonului şi a semnat un angajament valabil pentru următorii trei ani.

Mult succes, Daniel!”, a anunţat Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

Nicolae Pîrvulescu (22 de ani) a înscris de 12 ori în cele 20 de meciuri în care a evoluat în prima parte a campionatului şi a fost unul dintre remarcaţii campionatului. Mijlocaşul ofensiv intrase în ultimele şase luni de contract cu Pandurii şi a semnat cu ”U” Cluj.

Potrivit surselor Liga2.ro, Universitatea Cluj i-a oferit în jurul sumei de 10.000 de euro clubului Pandurii pentru a-i da drumul de acum lui Pîrvulescu, însă şefii clubului oltean au refuzat iniţial oferta. Se pare să între timp s-au răzgândit.

”Am decis să merg la Cluj, fiindcă au un proiect foarte frumos. Am mare încredere că o să promoveze. Am decis să vin lângă o echipă în care mai pot să cresc, pentru că am nevoie de acest lucru. Plec cu o tristeţe în suflet. Îmi pare rău, dar ştiam că o să vină şi acest moment şi m-am pregătit pentru asta. Le doresc multă baftă şi le mulţumesc din suflet tuturor, staffului, suporterilor şi conducerii. Am încredere mare în mine că o să mă pregătesc bine în perioada asta şi sunt convins că o să joc. O să muncesc de două-trei ori mai mult ca până acum, ştiu că e alt nivel şi trebuie să mă comport ca atare”, spunea Pîrvulescu după ce semna cu ”U” Cluj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns