Ce se va întâmpla cu căminul cultural de la Scoarța!

0
120

Localnicii din satul Budieni, comuna Scoarţa, vor avea un cămin cultural modern. Primarul Ion Stamatoiu a anunțat, ieri, că a fost dată dispoziția de începere a lucrărilor de reabilitare. Valoarea lucrării se ridică la 7,5 miliarde lei și va fi finalizată în termen de maxim 12 luni.

Luni, 03.09.2018, edilul Ion Stamatoiu a dat dispoziția de începere a lucrărilor de reabilitare a căminului cultural din satul Budieni, comuna Scoarța. Imobilul va fi complet renovat, în acest moment aflându-se într-o stare avansată de degradare. Căminul cultural reprezintă o frumoasă amintire a adolescenței multora dintre locuitorii comunei.
,,Azi 03.09.2018 la Caminul Cultural Budieni a fost dată dispoziţia de începere a lucrărilor de reabilitare, în prezenţa proiectantului, dirigintelui de santier, constructorului, expertului şi a reprezentanţilor Primariei Scoarţa, valoarea lucrării fiind de 7,5miliarde cu termen de finalizare de 12 luni”, a declarat primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu.
După ce autorităţile locale vor finaliza lucrările de modernizare, căminul va fi asigurat cu toate dotările necesare pentru funcţionarea în bune condiţii a aşezământului cultural. În acest moment se așteaptă primirea de fonduri și pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Scoarța, deoarece în ultimii ani de zile nu s-a investit deloc în modernizarea acesteia.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns