Ce PĂRERE are Romanescu despre SOCIAL-DEMOCRAŢII introduşi în SONDAJ

0
37

Primarul liberal al Târgu-Jiului afirmă că cei 8 social-democraţi ce vor fi sondaţi pentru desemnarea candidatului PSD la Primăria Târgu-Jiu, în 2020, sunt oameni cu potenţial electoral egal.

Marcel Romanescu a venit cu un scurt comentariu pe marginea listei cu cele opt persoane din cadrul PSD care vor fi sondate în perioda următoare. În studiul sociologic au fost introduşi viceprimarii Adrian Tudor și Aurel Popescu, șeful Asociației Județene de Fotbal, Mihai Prunariu, primarul comunei Runcu, Adi Câmpeanu, directorul Minprest Rovinari, Gabriel Giorgi, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, Romeo Chiriac, vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta și prefectul de Gorj, Ciprian Florescu. Primarul Târgu-Jiului spune că niciunul dintre ei nu iese la suprafaţă. “Sunt oameni cu potenţial egal. Oricare dintre ei poate fi candidat. Pe mine mă bucură faptul că nu iese niciunul la suprafaţă. Nu văd care este persoana independentă sau din afara partidului din acest sondaj. Romeo Chiriac este membru PSD de 100 de ani. Domnul Florescu este legat de PSD. Din punctul meu de vedere, ar trebui modificată legea la un moment dat. Oamenii pe care-i pui pe funcţii trebuie să ţi-i asumi, inclusiv prefectul şi subprefectul. Atât timp cât Ciprian Florescu este, în momentul de faţă, legat ombilical de politica guvernului, cum poţi să-l consideri independent sau neafiliat politic?”, a conchis Marcel Romanescu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns