Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care a ucis-o

0
482

Prietenii lui Mirel să amintesc cu tristețe cum tânărul vorbea despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care ulterior a ucis-o. Mirel părea extrem de entuziasmat și implicat în relația lor, vorbind cu pasiune despre ea și despre momentele petrecute împreună. Cu toate acestea, potrivit spuselor lor, frica că ar putea fi părăsit de Andreea la făcut pe Mirel să-și piardă mințile, conducând la un final tragic și nefericit pentru ambii tineri.

Cazul crimei de la Timișoara a produs un șoc profund în rândul opiniei publice. Prietenii și colegii lui Mirel au fost complet surprinși și afectați de tragicul eveniment, mai ales că aveau o imagine complet diferită despre el. Un colegiu de facultate al lui Mirel a oferit detalii despre conversațiile pe care le avea tânărul student, atât la Medicină, cât și la Teologie, despre relația cu Andreea și legătura lor.

”Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente”, a declarat un coleg de facultate al lui Mirel pentru Gândul.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.