Câte chioșcuri de flori au ars seara trecută

1
1476
Foto Sunclikc

Nu mai puțin de 6 chioșcuri de flori au ars seara trecută și alte două au fost destul de afectate. Cauza probabilă este un scurt circuit care dus la izbucnirea unui incendiu de proporții. Flăcările au cuprins repede cele câteva chioșcuri amplasate unul lângă altul.

”La data de 26 martie 2024, în jurul orei 23:20, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la mai multe chioșcuri de flori amplasate pe strada Unirii din municipiul Tg-Jiu.
La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta generalizat la șase chioșcuri cu posibilitate de propagare și mari degajări de fum.

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea incendiului la alți operatori economici sau la blocurile aflate în imediata apropiere.

Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime și nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Au ars șase chioșcuri de flori, iar alte două au fost afectate parțial, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric” transmit pompierii

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

1 COMENTARIU

  1. Este o veste trista pentru toti locuitorii orasului nostru ca sase chioscuri de flori au fost distruse de un incendiu puternic, iar alte doua au fost afectate in aceasta noapte. Este infricosator sa ne gandim ca o simpla problema electrica poate duce la un asemenea dezastru. Ne bucuram ca nu au fost victime si nu au fost necesare evacuari, iar pompierii au intervenit rapid si eficient pentru a stinge flacarile si a preveni propagarea incendiului la alte cladiri sau chioscuri. Speram ca aceste chioscuri sa fie reconstruite si sa se intoarca frumusetea si culoarea in acea zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.