Cătălin și Andra Măruță locuiesc într-o casă de 1 milion de euro

0
490

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, se bucură de celebritate de foarte mulți ani dar au și câștiguri generoase astfel că și locuința lor este una impresionantă. În această vilă luxoasă, familia s-a mutat în urmă cu mai bine de 5 ani și ar fi investit aproximativ 1 milion de euro.

Casa de lux a familiei Măruță este poziționată într-o zonă rezidențială și au ca vecini, personalități publice din showbiz.

Andra și Cătălin au încercat să păstreze discreția cu privire la vila în care locuiesc. Totuși, la un moment, dat, fiica lor, Eva Măruță a publicat, în mediul online, mai multe imagini cu imobilul.

Prezentatorul TV a dezvăluit că tot ce au el și artista au obținut singuri, fără niciun ajutor. Au muncit de la o vârstă fragedă și au reușit, cu greu, să ajungă la un nivel înalt. Acum, câștigurile lor sunt impresionante.

În presă au apărut informații conform cărora Andra ar fi plătită cu 6.000 de euro pentru 45 de minute de spectacol, iar pentru show-ul de la PRO TV ar încasa 16.000 de euro. Cătălin Măruță aduce și el foarte mulți bani în casă, Salariul pentru emisiunea pe care o prezintă ar fi de 17.000 de euro. În plus, familia are foarte multe colaborări cu branduri renumite.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.