Cârciumaru surprinde: „Cosmin Popescu ar trebui să fie președintele PSD Gorj. Nu-l înțeleg pe Weber…”

0
26

”Cosmin Popescu ar trebui să fie președintele PSD Gorj” – declarație surprinzătoare făcută, la Interviurile Infinit FM, de Florin Cârciumaru.

Senatorul pare să fi câștigat disputa internă privind organizarea conferinței județene de alegeri. O parte din partid cerea să fie aleasă o nouă conducere în această toamnă, numai că Florin Cârciumaru a scos la iveală o decizie luată în organizație în 2015, prin care a fost reconfirmat la conducere pentru încă 4 ani.

În emisiune, liderul PSD Gorj a recunoscut că, în sinea sa, a fost supărat pe colegii care i-au cerut, public, să facă pasul lateral.

Deputatul Mihai Weber spera să preia șefia PSD Gorj, dacă în această toamnă s-ar fi organizat alegeri. ”Nu l-am înțeles pe Weber de ce mai insistă pentru alegeri când suntem în mandat” a comentat Florin Cârciumaru.

Liderul PSD Gorj care a anunțat, de mai multe ori, că nu va mai candida pentru un nou mandat, a mai spus că persoana care ar trebui să ridice pretenții la șefia organizației este, în lipsa unui primar de municipiu, președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns