Candidatura lui Iulian Popescu la președinția Consiliul Județean Gorj, validată

0
45

Biroul Politic Național al Partidului Național Liberal a validat, astăzi (joi), candidatura lui Iulian Popescu la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Membrii Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal au validat joi, 16 iulie, candidatura lui Iulian Popescu la președinția Consiliul Județean Gorj.

Susținerea lui Iulian Popescu a fost votată încă de acum câteva săptămâni în Biroul Politic Județean al PNL Gorj. Iulian Popescu a fost propunerea PNL pentru o candidatură comună a partidelor de dreapta la Consiliul Județean Gorj, împotriva PSD.

USR și PMP au ales alt drum, dar Iulian Popescu rămâne singura variantă pentru învingerea PSD la alegerile locale din Gorj.

Iulian Popescu este antreprenor, a înființat o companie în domeniul IT, care furnizează soluții software pentru firme din țară și din străinătate și a accesat milioane de euro, fonduri europene, pentru județul Gorj.

”Cred că Iulian Popescu este cel care va câștiga alegerile locale în județul Gorj. Este candidatul PNL, dar este agreat și de simpatizanții altor partide, după reacțiile pe care le avem. Este un tânăr capabil, extrem de ambițios și căruia îi pasă de oamenii de aici. În scurt timp va fi lansat și programul electoral pentru județul Gorj, cu scopul de a crea o dezbatere pe proiecte și soluții, la care să participe și cetățenii”, a declarat președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.

Articolul Candidatura lui Iulian Popescu la președinția Consiliul Județean Gorj, validată apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.