Când se deschide bazinul de înot din Tg-Jiu. Vezi prețul intrării

0
1750

Bazinul acoperit de înot de la Târgu Jiu se va deschide în luna martie. Municipalitatea a stabilit și tarifele ce urmează a fi aplicate.

Bazinul a fost construit de Compania Națională de Investiții și preluat de Edilitara pentru administrare. Acesta va funcționa pe bază de programări.

Regulamentul prevede că de la ora 08:00 la ora 14:00 bazinul va putea fi folosit în mod gratuit de către elevii de la școlile din Târgu Jiu, conform unor programări transmise de profesorii de sport. După-amiaza, de la ora 16:00 se va putea intra la bazin pe bază de abonament sau taxă de intrare, care va fi diferită pentru adulți, copii și pensionari.

Astfel, adulții trebuie să achite o taxă de 20 de lei pe oră, pensionarii, 15 lei/oră iar elevii și studenții vor plăti 10 lei pentru o oră. Un abonament săptămânal pentru un adult ar urma să coste 70 de lei, accesul fiind de o oră pe zi/cinci zile pe săptămână. Sportivii de performanță vor avea acces gratuit în limita a 25 de ore pe lună.

La bazin au acces copiii cu vârste mai mari de cinci ani, iar cei care au vârsta de sub 14 ani trebuie însoțiți de un adult, care vor achita și ei bilet de intrare.

Bazinul va avea instructori de înot pentru copii.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.