Câinii terorizează un cartier din Tg-Jiu

0
371

O haită de câini terorizează cartierul CAM din Tg-Jiu. Un târgujian ne-a solicitat ajutorul după ce zile la rând o haită de 5 câini agresivi, nelipsiți în zona lacului din Debarcader, atacă toți oamenii care trec prin zonă.

”Vă rog să ne ajutați! Am tot sunat la primăriei și nimic. Avem în zona Debarcader, chiar pe dig, cinci câini care ne terorizează. Acum câteva minute o femeie în vârstă era să fie mușcată de câinii ăștia. Noroc că au venit două mașini și au claxonat într-una și a scăpat. Ieri la fel, o altă femeie era să fie mușcată. S-a milit un domn și a luat-o cu mașina și a trecut-o dincolo. Nu se poate așa ceva. Avem parc, nu putem lasa copii să se joace. Vă rog să faceți ceva!” este mesajul disperat al târgujianului.

În urmă cu doar câteva zile o femeie a fost omorâtă de câini în București, o astfel de tragedie se poate repeta la Tg-Jiu, mai spunea târgujianul.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.