Cadou de zeci de mii de euro pentru PRIMARUL din Motru! Celebrul său UNCHI i-a dăruit un JAGUAR!

0
69

Primarul ales de motreni săptămâna trecută, Cosmin Morega, a primit cadou de la unchiul său, Dan Ilie Morega, o mașină. Acesta i-a dăruit cu ocazia aniversării zilei de naștere o mașină Jaguar.
„DRAGUL MEU COSMIN ,
Te cunosc de când erai mic ca un om foarte harnic, inteligent, cu dragoste de oameni, iar mai târziu ai avut ambiții de a face studii, de a te perfecționa, ajungând un tânăr foarte bine pregătit, cu inițiative, gospodar, harnic și ți-a plăcut totdeauna ca la locul de muncă să fii exemplu personal și un bun organizator și manager.
As vrea să cunoască cei care vor citi acest mesaj că eu sunt un OM foarte pretențios, principial și cu foarte multe rezultate și obiective realizate în toate localitățile din Gorj și nu numai. M-am regăsit în tine și vreau să îți spun că te iubesc ca pe un fiu al meu, dovadă că pe Facebook te-am și trecut ca fiu al meu.
Marea familie a noastră, coordonată de mine, te felicităm din ființele noastre și ne-am gândit ca pentru toate calitățile și realizările tale, pentru ziua ta, pentru iubirea pe care o ai din partea motrenilor, să îți facem un cadou, un autoturism Jaguar second-hand, cumpărat din Germania la un preț modic, și care să te poarte împreună cu familia fără evenimente nedorite pe drumurile vieții, acolo unde voi doriți. (…)
LA MULȚI ANI! Te felicităm pentru campania elegantă și programul realist pe care le-ai prezentat oamenilor și suntem siguri că îl vei realiza pentru binele tuturor și care te-a adus în funcția de primar!
Te îmbrățișează cu drag, Dan” a fost mesajul postat pe contul personal de socializare a lui Dan Ilie Morega.

Tag-urifeatured moregaOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.