Cabanierii din Rânca cer ca vacanța de iarnă să fie prelungită cu o săptămână

0
147

Proprietarii de pensiuni și de hoteluri din Rânca cer ca ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, să prelungească vacanța de iarnă cu o săptămână. Constantin Pănescu, investitor din Rânca, susține că măsura va fi una binevenită pentru elevi, administratorii școlilor și pentru turism. Elevii vor scăpa de vremea rea, administrațiile locale vor plăti facturi mai mici la curent și la încălzire, iar unitățile de cazare vor avea de profitat de pe urma unei săptămâni în plus la vacanță.

„În ședința de guvern, d-na Premier a spus d-nei Ministru E.Andronescu sa gaseasca modalitatea pentru prelungirea vacanței de vară cu o săptămână!! Atunci , noi , cei care activam în cele 16 zone montane cu pârtii de skii din țară, cerem reintroducerea vacanței din februarie, daca nu se poate la începutul lunii și nici spre sfârșitul lunii februarie, atunci există posibilitatea cea mai bună sa prelungească cu o săptămână vacanță de iarna din 20 dec – 14 ianuarie !!! Prelungirea în iarna este mai plauzibilă deoarece sunt implicate costuri mari cu întreținerea școlilor cu energie termică și electrică, dar și transportul elevilor fiind mult îngreunat!!!”, a declarat Constantin Pănescu, președintele Asociației concesionarilor din Rânca.
Articolul integral aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.