Bordușanu îl atacă pe primarul Romanescu dar îi răspunde Paraschiv!

0
34

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, l-a criticat, ieri pe primarul Marcel Romanescu pentru că edilul ar fi refuzat să vadă cu ochii săi, felul cum se lucrează la reabilitarea Școlii Gimnaziale ,,Alexandru Ștefulescu”. Potrivit pesedistei, elevii sunt afectați de lucrările care se fac în școală și obligați, cei de clasa a IV-a, să facă cursuri după-amiaza. Situația ar putea fi evitată dacă, spune Bordușanu, clasele la care se lucrează ar avea tâmplăria montată. Deși l-a criticat pe primarul liberal în exercițiu, cel care l-a apărat pe Romanescu a fost Mihai Paraschiv, șeful de la Transloc.

„Pentru că primarul Municipiului Târgu Jiu refuză constant să meargă în această școală pentru a vedea ce se întâmplă, îi arăt eu pozele! Copilașii de clasa a IV-a de la Școala Gimnazială “Alexandru Stefulescu”din Târgu Jiu pot învăța de dimineață dacă, aceste clase ar avea și tâmplăria. În loc de geamuri, s-a pus folie. Dar știu, pe Dvs, domnule primar, nu vă interesează!! De ce? Vă spun tot eu: pentru că nu aveți respect făță de cei 1000 de elevi ai școlii și față de părinții lor. Nu dați 2 bani pe faptul că un copil de 10 ani termină orele seara, că este obosit și pe faptul că, în mod normal, ar trebui să aibă program de dimineață. Și mai este un lucru, un bun gospodar s-ar interesa de toate obiectivele din oraș, acordând o atenție deosebită școlilor. Dar Dvs nu sunteți primar, sunteți doar un pătimaș politic și atât!”, a scris Anca Bordușanu pe pagina sa de Facebook, arătând cu fotografii că școala nu are ferestre.


În replică, Mihai Pataschiv, fostul consilier municipal, i-a răspuns Ancăi Bordușanu astfel: ,,Doamna ‘deputată’ , asa vreti sa va faceti campanie ? Rusine !!! Rusine !!! Va reamintesc ca pentru aceasta scoala s-a raspuns FAVORABIL la orice solicitare. Va vorbesc din postura de reprezentant ( sau fost reprezentant ) al Consiliului Local in Consiliul de Administratie al acestei scoli. Aveti decenta ( care nu exista la PSD ) sa postati lucruri reale!”.
Articolul complet aici

Lasă un răspuns