Bonus la asigurare: rețetă de clătite!

0
39

Un consilier local din Târgu Jiu, director în cadrul unei companii de asigurări își promovează activitate online. De când pandemia a redus mult din activitatea de comerț, șefii societăților au apelat la tot felul mijloace pentru ca afacerea să nu fie pusă pe butuci. Eduard Berca, căci despre el este vorba, își atrage clienții cu o rețetă de clătite.

„Izolarea socială ne-a făcut pe majoritatea dintre noi să fim mai activi online în toată această perioadă. De acum, sunt aici pentru voi, pentru a vă oferi consultanță în asigurări – fie că ai nevoie de mai multe informații despre un anume tip de asigurare, ai vreo nelămurire cu privire la asigurări în general sau ai o daună și nu știi cum să procedezi mai departe, mă poți contacta printr-un comment sau mesaj privat. 🤙#StămAcasă”, a transmis Eduard Berca, manager în cadrul unei companii de asigurări prietenilor de pe rețeaua de socializare.

Rețeta minune!

Nu știm dacă mesajul a avut efectul așteptat cert e că după câteva zile a revenit cu un nou semnal, adăugând o imagine sugestivă la text și un bonus. „Ce avem noi aici? O mămică, un tătic, fiul și fiica care fac clătite. Unde? În căsuța lor cu dulciuri. Stau acum acasă, că așa trebuie și numai ce au reînnoit polița de asigurare. Sunt aici ca să vă ajut, să faceți și voi la fel (am si o rețetă mortală de clătite de la nevastă-mea).#StămAcasă”, i-a momit pe internauți Berca.

Articolul Bonus la asigurare: rețetă de clătite! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns