Bianca Drăguşanu, colegă de show cu Anda Adam? O curtează Antena 1

0
62

OK – Oscar Party

A fost mare tam-tam când Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au ajuns colege la PRO TV, la emisiunea “Uite cine dansează”, prima, prezentatoare, a doua, jurată. Iată că şi la Antena 1 am putea asista la o mare bombă, căci pentru emisiunea “Asia Express” se duc tratative, în paralel, şi cu Anda Adam, şi cu Bianca Drăguşanu, femeile lui Victor Slav.

Se poate spune că Bianca Drăguşanu (34 de ani) este mereu pe val şi cade mereu în picioare, de parcă are nouă vieţi, precum pisica. Este mereu înconjurată de pretendenţi, iar televiziunile sunt cu ochii pe ea, pentru noi oferte. După ce în vară turcii de la Kanal D au renunţat la contractul cu ea pentru emisiunea “Te vreau lângă mine”, vedeta a continuat să fie pe primele pagini ale ziarelor cu despărţirea de Victor Slav şi cu relaţia cu englezul Tristan Tate.

Dar iată că acum vedeta ar putea reveni pe micile ecrane, asta în cazul în care va semna contractul pentru reality-show-ul “Asia Express”, care s-ar putea numi “India Express”, pentru că aventura se mută din Thailanda, Laos, Cambodgia şi Vietnam, în India (sudul Asiei). Bianca a fost sunată, i s-a făcut propunerea şi aceasta ar urma să meargă la negocieri.

Sursele Click! spun că blondina ar negocia la sânge pentru acest proiect, pentru care ar vrea pe puţin 5000 de euro săptămânal.

“Dacă Vica şi Daniela Crudu au putut, de ce n-ar putea şi ea? Bianca este o luptătoare şi vrea să-şi depăşească limitele. Momentan se gândeşte la acest proiect” au mărturisit surse din apropierea ei.

S-ar părea că Bianca nu este singura ofertată, căci eterna ei rivală, Anda Adam, se află şi ea în negocieri, şi nu singură, ci cu soţul Andrei Niculescu. Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit în 2012, după șase ani de relație, iar recent s-a destrămat și cuplul Bianca-Victor.

Printre vedetele pe care Antena 1 a pus ochii pentru acest proiect se mai numără Ruby, Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, dar şi manechinul de succes Cristina Ich. Fetele ar fi toate în negocieri şi ar trebui să se decidă cât mai repede, căci în octombrie ar trebui să se semneze contractele şi să înceapă filmările. (click.ro)
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns