Beţiv care dormea într-o râpă, enervat de lucrătorii de la ISU care au fost chemaţi să-l salveze

0
115

Bărbatul a fost deranjat de cei care veniseră să-l salveze

Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj s-a confruntat cu o situaţie neobişnuită. A intervenit după un apel la numărul de urgenţă 112. O doamnă a sesizat faptul că într-o râpă se află un bărbat căzut, care nu mai mişcă.

Beţiv care dormea într-o râpă, enervat de lucrătorii de la ISU care au fost chemaţi să-l salveze Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj s-a confruntat cu o situaţie neobişnuită. A intervenit după un apel la numărul de urgenţă 112. O doamnă a sesizat faptul că într-o râpă se află un bărbat căzut, care nu mai mişcă. Salvatorii de la ISU Gorj au pornit imediat către locul indicat din comuna Drăguţeşti, pentru salvarea victimei, alături de alte două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Salvamont. Bărbatul se afla pe fundul râpei şi nu mişca. După ce au ajuns la el, salavatorii au avut o surpriză de proporţii: bărbatul nu era rănit, ci doar se odihnea după ce băuse zdravăn. Mai mult decât atât, acesta s-a enervat pentru că a fost deranjat. „De examinare medicală sau să fie transportat la spital nici n-a vrut să audă, aşa că nu ne-a rămas decât să-l ajutăm să iasă din prăpastie“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a ISU Gorj.
Iată toată povestea care a fost postată pe pagina de Facebook a ISU Gorj:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Articolul Original

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns