Bătrân căutat de toată comunitatea din Bumbești Pițic

0
86

UPDATE 02 aprilie: Bărbatul a fost identificat pe raza comunei Bumbești-Pițic, nefiind victima niciunei infracțiuni.

În Bumbești-Pițic, situația devine tensionată după ce un bătrân în vârstă de optzeci de ani din localitate a fost dat dispărut de către familie, duminică. Chiar și primarul comunei, Irina Cojocaru, s-a angajat personal în eforturile de găsire a pensionarului, iar căutările au implicat chiar și polițiștii locali.

“A dispărut de la domiciliu nenea Făsui Petre, nea Petreuș cum îl știm cu toții, în vârstă de 81 de ani. Vă rog pe toți, dacă aflați ceva de dumnealui sau dacă îl vedeți pe undeva să mă anunțați imediat, sau să luați legătura cu șeful de post din localitate. Eu am început deja, împreună cu angajații poliției locale din primărie, să îl căutăm, dar avem nevoie de orice informație care ne poate ajuta să îl găsim cât mai repede”, a transmis primarul Irina Cojocaru.

Nu se cunosc obiectele vestimentare pe care bărbatul le purta în momentul plecării de la domiciliu. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.