Bătaie la Târgu-Jiu! Trei bărbați și o femeie s-au luat la pumni în curtea unei case

0
56

Doi bărbați din Târgu-Jiu și o tânără de 26 de ani, din Bălești, au ajuns aseară la Poliție, în urma unui scandal. Cei trei s-au luat la bătaie cu un bărbat de 29 de ani, care a intrat în curtea lor și a început să-i lovească. La scurt timp, agresorul a devenit victima acestora.

„La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care a constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a pătruns fără drept în curtea locuinței unui tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, unde a început să agreseze fizic atât tânărul cât și alte două persoane care se aflau în curte. Ulterior, conflictul a degenerat și au început să se agreseze reciproc.

În urma conflictului, tânărul de 29 de ani, a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Doi tineri de 20 și 21 de ani, din municipiul Târgu-Jiu și o tânără de 26 de ani, din comuna Bălești, au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns