Bârcă răbufnește la adresa lui Iordache! ”A ținut, duminică, un discurs de mai mare râsul! S-a îngâmfat din cauza banilor!”

0
55

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Bârcă răbufnește la adresa lui Iordache! ”A ținut, duminică, un discurs de mai mare râsul! S-a îngâmfat din cauza banilor!” îl acuză primarul din Turburea pe liderul ALDE Gorj. Ion Bârcă a fost deranjat să-l audă pe Ion Iordache contestându-i calitățile de primar, luni, într-un interviu la Radio Infinit. Edilul, care s-a retras din funcția de vicepreședinte PSD Gorj, are o supărare și pe Cosmin Popescu pe care-l acuză că n-a luat poziție în momentul în care, la conferința județeană de alegeri, Iordache l-a prezentat drept ”fost liberal”.

Discursul lui Ion Iordache de la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Gorj i-a deranjat pe social-democrați. În sală, Liviu Dragnea a comentat că este ”un mesaj otrăvit”. Luni, Mihai Weber a spus că n-a fost politicos ca liderul ALDE să vină cu recomandări, în condițiile în care avea calitatea de invitat la evenimentul social-democraților.

Ion Bârcă îl acuză pe Ion Iordache că îi subestimează pe social-democrați. Îi reproșează inclusiv faptul că a stat cu spatele la sutele de delegați, în timp ce-ți ținea discursul.

Bârcă dă vina pe șeful ALDE Gorj pentru situația în care a ajuns Întreprinderea de Drumuri și Poduri, intrată în insolvență după ce firma Ydail a câștigat contractul de întreținere a drumurilor județene. Pentru prima dată, primarul din Turburea spune public că este supărat și pe Cosmin Popescu pentru faptul că n-a avut o reacție la discursul lui Ion Iordache.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns