Bărbat prins sub un mal de pământ, la Stejari

0
152

UPDATE 9:40: La sosirea echipajelor de intervenție bărbatul fusese extras de către colegii alături de care efectua săpături. A fost preluat de catre echipajul SMURD sosit la fața locului și este evaluat medical. Bărbatul este în continuare constient și cooperant.

Știre inițială: ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături pentru o instalație de canalizare în comuna Stejari, sat Balosani.

”La fata locului se deplaseaza 3 autospeciale de interventie în astfel de situații, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare în astfel de situatii, un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, dar și un echipaj din cadrul SAJ Gorj.

Din primele informatii, persoana este surprinsă pana la nivelul gâtului, este constientă și cooperantă. Din datele apelantului bărbatul are 20 de ani” a transmis ISU Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.