Bărbat căutat de polițiști, după a abandonat 3 pui de cățel. Imaginile au fost făcute publice

0
296

Sâmbătă, 20 mai a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că în dreptul unui imobil situat pe strada Jiului, din municipiul Târgu Jiu au fost găsiți trei pui de câine, de rasă comună, a căror vârstă este de aproximativ 3-4 zile.

“În urma vizualizării unor camere de supraveghere amplasate în zonă, în imagini se observă un bărbat care se deplasează cu un ATV până în dreptul imobilului respectiv, iar acolo îi abandonează pe cei trei cățeluși.

Facem apel la cetățeni să ne sprijine în identificarea bărbatului care i-a abandonat pe cei trei pui de câine, pentru a putea fi tras la răspundere penală, în conformitate cu prevederile Legii 204/2005 privind protecția animalelor.

Reamintim cetățenilor că alungarea/abandonarea animalelor a căror existență depinde de îngrijirea omului constituie infracțiune și este pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă penală și confiscarea câinilor” a transmis IPJ Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.