Bani de la Guvern pentru un drum județean

0
186

Guvernul a emis o hotărăre prin care alocă județului Gorj suma de 1 milion 600 mii de lei în vederea punerii în siguranță a unui drum județean. Este vorba despre tronsonul DJ605 C care face legătura cu județul vecin, Vâlcea, drum pe care la ora actuală se circulă pe o singur sens din cauza unei alunecări de teren.

Tronsonul cu pricina a cedat pe o distanță de 50 de metri la prima viitură puternică de anul acesta. Astfel, de mai bine de o lună se circulă cu retricție și pe un singur sens. Autoritățile județene au cerut sprijin Guvernului în vederea reabilitării drumului și sprijinul nu a întârziat să apară. „S-a emis hotărâre de Guvern pentru lucrările de consolidare- terasament la drumul județean DJ605 C Nistoreşti – Alimpeşti. Valoarea proiectului este de peste un milion de lei, proiectare și execuție, pentru punerea în siguranță a drumului județean”,a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ninel Muja.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.