Bălăeț rămâne în fruntea CSM Târgu Jiu

0
23

Robert Bălăeț rămâne la conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu, după ce Curtea de Apel Craiova a admis contestația Primăriei Târgu Jiu împotriva sentinței Tribunalului Gorj și a hotărât ca dosarul să fie trimis spre rejudecare.

Dan Marinescu, unul dintre candidații respinși de la concursul pentru ocuparea funcției de director al CSM Târgu Jiu, a contestat în instanța de judecată modul de organizare a concursului. Instanța de contencios-administrat din cadrul Tribunalului Gorj i-a dat câștig de cauză și a dispus anularea concursului. Robert Bălăeț și Primăria Târgu Jiu au contestat măsura, iar Curtea de Apel Craiova a admis solicitările: „Admite recursurile. Casează în parte sentința recurată în ceea ce privește capetele de cerere neafectate de renunțarea la judecată și trimite cauza spre rejudecare la aceeași instanță sub aceste aspecte“, se precizează în hotărârea judecătorească.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a comentat decizia instanței de judecată: „Se demonstrează că am avut dreptate, că am procedat corect. Am spus-o de nenumărate ori: acest club trebuie să stea departe de politicieni și trebuie condus de experți din lumea sportului! Avem de partea noastră rezultatele excepționale, avem interesul enorm și susținerea cetățenilor, iar acum avem și o decizie a instanței!“

Articolul Bălăeț rămâne în fruntea CSM Târgu Jiu apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.