Bal caritabil organizat de elevii CNET Târgu-Jiu! Strâng bani pentru un băiețel de 5 anișori cu tumoare cerebrală!

0
211

Colegiul National „Ecaterina Teodoroiu” organizează a V-a ediție a Balului Iernii, miercuri, 19 Decembrie 2018 cu începere de la ora 19.30, la un restaurant din Târgu-Jiu.
Anul acesta balul se va transforma într-un spectacol caritabil, toți banii fiind donați lui David. Un copil de numai 5 ani, care a fost lovit de o boală cruntă, tumoare cerebrală. Cei care vor lua parte la eveniment vor trebui să acorde un suport minim de numai 15 lei pentru ca micuțul să aibă o șansă la o viață normală.
„Părinții sunt la capătul puterilor și au nevoie de ajutorul nostru pentru a continua tratamentul micuțului. Fiți alături de noi pe drumul către împlinirea unui vis de Crăciun”, îndeamnă organizatorii evenimentului.
Micuțul a trecut deja prin cure interminabile cu citostatice, iar acum urmează cure de radioterapie într-un spital din București. Micuțul a ajuns prima dată la spital în luna februarie a anului 2017 și atunci a primit cruntul diagnostic: avea o tumoare cerebrală cu o hemoragie intratumorală.
La eveniment vor fi prezentate diverse momente, iar la sfârșit vor fi desemnați Regele și Regina Iernii.


Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns