Aurel Popescu: „Investițiile promovate de Romanescu sunt continuarea proiectelor noastre”

0
3

Viceprimarul Aurel Popescu îi amintește primarului Marcel Romanescu cineva a pus piatra de temelie proiectului semnat de curând la Craiova. Potrivit social-democratului, Centrul Infotrafic reprezintă munca unei echipe care a început în urmă cu trei ani, pe vremea când Marcel Romanescu era consilier local. „Mă bucur că cineva a avut trei ani la dispoziție să semneze proiectele la care am muncit noi”, transmite Popescu.

Viceprimarul Aurel Popescu susține că meritele semnării acestui proiect de peste 8 milioane de euro sunt alte echipei care a lucrat încă din 2017 pentru a face posibilă această investiție. „Mulțumesc tuturor colegilor mei care au contribuit foarte serios la întocmirea proiectelor pe care le-am demarat împreună în 2104. Pe Planul Mobilitate Urbană Durabilă am hotărât cu primarul de la vremea aceea, domnul Florin Cârciumaru, și viceprimarul Adrian Tudor, proiecte importante pentru sesiunea 2014-2020. Proiecte care, iată, s-au semnat în această perioadă de timp. Mă bucur că cineva a avut trei ani la dispoziție să semneze proiectele la care noi am muncit. A continuat ce am făcut noi! În 2017 lucrurile erau finalizat în procent de peste 90%, în toți acești ani a fost o serie de lămuriri care au venit să completeze proiectul. Este bine că și-a însușit proiectele pe care noi le-am demarat atunci și a înțeles că acest lucru este important pentru Târgu Jiu. Îmi amintesc că în 2017 am avut discuții cu domnul Romanescu și i-am comunicat că nu trebuie să aducă, așa cum văzuse la Alba Iulia, încă 20 de oameni la Biroul Programe pentru a atrage fonduri europene, deoarece noi avem aici o echipă serioasă care știe ce înseamnă fondurile europene și știe ce să facă pe mai departe”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul Municipiului Târgu Jiu.

Să demareze licitația!!

Pentru că a fost semnat pe ultima sută de metri, proiectul trebuie finalizat în maxim 24 de luni. Există posibilitatea de prelungire cu încă un an de zile, însă chiar și așa lucrarea trebuie demarată pe repede înainte. „Este un proiect care prevede un centru de comandă care v-a fi dotat cu aparatură de ultimă generație. Vom prioritiza transportul public, vom avea posibilitatea să ne bucur de o altă abordare a trecerilor de pietoni prin cele 38 de treceri cu buton, vom avea stații moderne care vor pune la dispoziția călătorilor informații legate de rute. Sper să începem cât mai rapid lucrările, să ne putem bucura de confortul pe care îl putem avea în Târgu Jiu ca urmare a implementării acestor proiecte”, mai susține viceprimarul.

Articolul Aurel Popescu: „Investițiile promovate de Romanescu sunt continuarea proiectelor noastre” apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns