Au ieșit în parc cu copiii dar și cu punga de semințe. Poliția Locală a dat amenzi și le-a pus să și măture

0
710

Poliția Locală din Craiova a dorit să facă publice imaginile cu două mămici, care și-au adus copii într-un parc dar au luat și o pungă de semințe, pe care au ”tocat-o” acolo, aruncând cojile pe jos. Polițiștii nu au stat pe gânduri, le-au amendat pe cele două și au fost puse să și măture.

”Două “doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la “Simplon”, “tocând” o punga de semințe ale căror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie.

Atunci când au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă.

Au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsura complementară s-a dispus curățarea domeniului public” a postat Poliția Locală Craiova, pe pagina de Facebook.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.