Au fost identificați criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Sunt din județul vecin

0
224

Au fost identificați criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Conform primelor informații e vorba de trei bărbați din județul Dolj.

Procurorii sibieni au reușit identificarea autorilor crimei din Sibiu. Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, azi dimineață, că s-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei de pe str. Moldoveanu, din Sibiu. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj.

Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut și este posibil ca ei să fi părăsit țara, potrivit www.oradesibiu.ro.

S-a făcut percheziție în Dumbrăvița, jud. Timiș, miercuri seara și azi noapte, la domiciliul unui bărbat, adus de la Timișoara pentru a fi audiat la Sibiu. Acesta se află acum în custodia poliției.

Acesta este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.