Au audiențe mari, dar uite ce facultăți au terminat Teo, Mircea Badea și Andi Moisescu

0
113

Multe dintre vedetele pe care le vedeți la televizor au în realitate alte profesii. Înainte de a deveni celebre, au studiat cu totul altceva.

Au fani și audiențe mari la emisiunile tv, dar, de fapt, au alte profesii. Unii au învățat să jongleze cu cifrele, alții ar fi putut ajunge profesori ori juriști. Însă, destinul lor a fost să fie vedete de televiziune și să aibă admiratori.

Cătălin Măruță (40 de ani) este prezentator de televiziune foarte îndrăgit, dar a a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea ”Nicolae Titulescu” și are drept de practică în profesia de avocat. Încă de când era student s-a angajat la un post de radio, apoi la TV Super Nova și la TVR 2. Din 2007, prezintă cu succes emisiunea ”La Măruță”, la Pro TV.

Dan Negru (47 de ani) este celebru pentru succesul showurilor TV. Este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 18 ani consecutiv revelioane televizate, fiind lider de audienţă, conform studiilor de audienţă oficiale. A absolvit Facultatea de Drept şi Facultatea de Jurnalism.

Răzvan Simion (38 de ani) prezintă matinalul de la Antena 1 «ʼNeața cu Răzvan și Dani».Totuși el s-a pregătit să devină jurist: a studiat 4 ani la Facultatea de Drept din Timișoara.

Iuliana Tudor (41 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este absolventă de liceu pedagogic. S-a pregătit să devină jurist și este licențiată în Drept la Universitatea București, și de Pedagogie Muzicală la Universitatea Națională de Muzică.

Îndrăgita prezentatoare Teo Trandafir (50 de ani) , de la Kanal D, a fost profesoară de engleză la Liceul ”George Enescu” din Capitală. Vedeta a absolvit Facultatea de Limbi străine, specializarea arabă-engleză. Din fericire pentru fanii săi, a lăsat catedra pentru emisiuni de televiziune de mare succes.

Mircea Badea (44 de ani), realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, nu a mai vrut să primească bani de la familie, după ce a terminat Liceul de Informatică. A absolvit Facultatea de Cibernetică la ASE, dar la 19 ani, încă din studenție, s-a angajat la Radio Total, apoi la Tele 7 abc unde a realizat matinalul împreună cu Teo Trandafir.

Andi (Alexandru) Moisescu (45 de ani) a studiat cu brio Facultatea de Matematică la Universitatea București. Avea doar 24 de ani când a fost numit director de programe la PRO FM. Atunci și-a dat seama că nu va profesa în domeniul pentru care s-a pregătit, ci va deveni vedetă de televiziune. Acum este realizatorul emisiunii ”Apropo TV” și jurat la emisiunea ”Românii au talent”, de la PRO TV. (click.ro)
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns