Atacat de Adrian Tudor, Romanescu reacționează: ”Mai este cineva din neamul Tudor neangajat în sistemul bugetar?”

0
42

”Mai are Adrian Tudor pe cineva de angajat? Îi promit că scot post la concurs!”. Noi contre între primarul și viceprimarul Târgu-Jiului.

După ce Tudor i-a cerut să-și ceară scuze pentru afirmația că la Direcția de Evenimente au fost angajate ”fiice și amanți”, Marcel Romanescu a replicat întrebându-se dacă ”mai este cineva din neamul Tudor” neangajat în sistemul bugetar.

Adrian Tudor spune că doamnele, angajate la Direcția de Evenimente din cadrul municipalității și opinia publică din Târgu-Jiu așteaptă în continuare scuze de la primar. Viceprimarul zice că nu numai el are soția angajată la stat ci și primarul Romanescu.

Tudor nu are de gând să oprească prea curând războiul împotriva primarului Târgu-Jiului. Săptămâna aceasta s-au certat pe angajări. Din sediul PSD Gorj, viceprimarul a acuzat că Romanescu ar încerca să aranjeze un concurs, pentru un vecin din satul Rugi, la Direcția de Evenimente.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns