Antrenorul Universității Craiova și jucătorii, la igienizarea malurilor Jiului

0
29
curatenie apă

Antrenorul Eugen Neagoe și o parte a staff-ului tehnic, jucătorii Ștefan Baiaram, Mihai Căpățînă, Ionuț Vînă și Bogdan Vătâjelu, juniori ai oltenilor și jucătoare din echipa de fete, au fost prezenți alături de angajații Administrației Bazinale de Apă Jiu la acțiunea de ecologizare a râului Jiu.

A fost igienizată zona podului Bucovăț, râul Jiu, de unde participanții au adunat peste 20 de saci de deșeuri (pet-uri, doze, hârtie, materiale de tot felul), vedeta în rândul gunoaielor găsite fiind o bara de mașină.

Jucătorii echipei din Bănie au dat un exemplu de educație civică, demonstrând că pentru o viață sănătoasă avem nevoie atât de sport, cât și de un mediu curat.

“Oricâte mâini ar aduna în urma altora și oricâte acțiuni de igienizare am desfășura, NU vom reuși să avem Ape Curate, un mediu curat, acolo unde omul NU vrea. Fără voința riveranilor de a avea ape curate, albiile râurilor vor fi mereu sufocate de deșeuri”- A.B.A Jiu.

Atât jucătorii echipei din Bănie, cât și reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Jiu – Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj au arătat, încă o dată, că fiecare gest contează, iar pentru asta trebuie să fim responsabili!

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.