Andrei Zaharescu o execută silit pe Andreea Berecleanu! Război total între foștii soți

0
140

După ce vedeta tv i-a intentat mai multe procese pentru plata pensiei alimentare, a venit acum rândul fostului soț să o dea în judecată. Andrei Zaharescu o execută silit pe Andreea Berecleanu, căreia îi cere plata unor datorii.

Războiul între cei doi foști este departe de a se termina. Fiecare și-a refăcut viața după divorț dar, cu toate acestea, cei doi au fost fie reclamant, fie pârât, în diverse procese pe care și le-au intentat.

Ultimul litigiu aflat pe rol a fost înregistrat la sfârșitul lui mai 2018. Mai precis, Andrei Zaharescu o execută silit pe Andreea Berecleanu după ce instanța i-a admis cererea, la primul termen, din luna iunie. Acesta îi cere plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6000 de lei.

Războiul dintre cei doi a pornit în urmă cu câțiva ani, de la plata pensiei alimentare de către actualul consul român în Africa de Sud, pentru cei doi copii ai săi. Zaharescu a obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât ceruse în instanță. El a motivat atunci că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

La rându-i, Catinca Zaharescu-Mereuță, fiica sa cea mare, a solicitat apoi și a obţinut plata pensiei alimentare retroactiv, dar și pentru perioada până la finalizarea studiilor. În urma apelului lui Zaharescu, pensia i-a fost scăzută cu 100 de dolari.

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au despărțit după 15 ani de căsnicie, în primăvara anului 2013. Deși, initial divorțul a fost ținut în secret, ulterior și-au aruncat vorbe grele, acuzându-se de infidelitate. În prezent, ambii și-au refăcut viața. Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani, are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. (libertatea.ro)
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns