Anchetă la IPJ Gorj. Un polițist s-a urcat pe mașina pe care o controla

0
951

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început o anchetă internă, după ce un agent de poliție s-a urcat joi pe cabina unei mașini cu lemne, în timpul unui control.

Agentul era în misiune în comuna Scoarța, la un filtru al Poliției Rutiere. A oprit joi o mașină încărcată cu lemne. Pentru a vedea mai bine cantitatea de lemne, polițistul s-a urcat pe cabina vehiculului.

Nemulțumit că tabla mașinii ar putea fi îndoită, șoferul i-a atras atenția polițistului să nu mai stea cu picioarele pe cabină. În cele din urmă, s-a constatat că în mașină se aflau lemne din altă esență decât cea consemnată în acte.

A fost aplicată o amendă de 1.000 de lei. Șoferul nemulțumit de comportamentul agentului de poliție a declarat că va face o plângere. IPJ Gorj s-a sesizat însă în urma imaginilor apărute în spațiul public.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale”, potrivit IPJ Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.