Analize medicale GRATUITE prin CAS Gorj la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu!

0
128
Poiclinică Tg-Jiu

Gorjenii își pot face analizele medicale, pe baza biletului de trimitere și a unei programări, în Ambulatoriul integrat (Recoltare adulți-la parter) al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Există plafon pentru efectuarea de analize medicale gratuite, cu trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, până la sfârșitul anului!
Laboratorul de Analize Medicale al unității dispune de aparatură de performanță, putându-se efectua diverse analize medicale importante pentru determinarea stării exacte de sănătate a pacientului.

Este recomandat să mergeți la medicul de familie cel puțin o dată pe an pentru efectuarea analizelor de sânge uzuale și a unei examinări clinice. Aproximativ orice diagnostic este pus de către medic doar în funcţie de rezultatul analizelor medicale ale pacienţilor. Analizele de rutină, împreună cu examenul de evaluare generală a sănătății, rămân cea mai bună metodă de screening pentru boli frecvente precum anemia, diabetul zaharat, tulburările de coagulare a sângelui, hepatitele etc.

Așadar, pacienții sunt așteptați până la sfârșitul anului pentru analizele medicale gratuite, cu trimitere CAS.

Programările se fac direct la punctul de recoltare din Ambulatoriul integrat, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00 -14:00.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.