Amendă uriașă pentru că a lipsit de la antrenament

0
63

Atacantul Neymar va fi amendat cu 375.000 de euro pentru că nu s-a prezentat la antrenamentele echipei PSG, informează marca.com.

Neymar trebuia să se prezinte, luni, la reluarea pregătirilor echipei pentru noul sezon, însă nu a făcut-o. Gruparea pariziană a emis un comunicat, în a precizat că jucătorul va fi sancţionat pentru absenţă.

Tatăl lui Neymar a răspuns că PSG ştia de mult timp că fiul său nu se va prezenta la club, la 8 iulie, deoarece trebuie să participe la unele acţiuni ale Institutului Neymar din Brazilia, finanţat chiar de gruparea franceză.

"Motivul absenţei este cunsocut de un an, în cadrul acţiunilor Institutului Neymar. Nu am putut să le amânăm şi jucătorul se va prezenta la 15 iulie. Este simplu, nu e o polemică. PSG este la curent cu participarea la acţiunilor institutului", a spus Neymar senior.

Însă gruparea franceză a motivat sancţionarea fotbalistului prin faptul că i s-a pus în vedere, în urmă cu două luni, obligaţia de a se prezenta la club, la 8 iulie.

Suma de 375.000 de euro reprezintă un bonus pe care jucătorul urma să-l primească în luna iulie. Este vorba de o clauză de bună purtare din contractul lui, care îl obligă, printre altele, în schimbul sumei amintite, primite lunar, să fie punctual, să se antreneze la intensitate maximă, să participe la activităţi cu suporterii şi cu mass-media.

Articolul Original

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns