Alin Văcaru speră ca Pro România să obțină 7 primării din județ

0
25

Și-a stabilit obiectivul pentru alegerile locale din 2020. Alin Văcaru speră ca Pro România să obțină 7 primării din județ. Deputatul de Gorj crede că partidul poate obține victorii la Albeni, Dănești și Jupânești, localitați unde, la europarlamentare, Pro România a scos scoruri mari.

Văcaru susține că are și 3-4 nume de candidați pentru Primăria Târgu-Jiu. Una din persoanele care ar putea fi aruncată în luptă este Gabriel Coica, președintele organizației municipale.

Alin Văcaru îl laudă pe primarul din Albeni, Ionuț Stan, în ciuda faptului că de la preluarea mandatului a fost un continuu scandal între edil și angajații primăriei. Deputatul susține că oamenii îl iubesc pe edil.

Deși este la UNPR, Ionuț Stan a făcut campanie Pro România la alegerile europarlamentare, obținând primul loc în alegeri.

Alin Văcaru se așteaptă ca, în luna decembrie, să se înscrie în Pro Românaia mai mulți consilieri locali de la PSD și PNL. Liderul organizației județene a partidului lui Ponta spune că o parte din ei vor fi candidați la diverse primării din județ.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns