Alexandru Hortopan: “Adio USR, rămâi cu bine!”

0
31
Alexandru Hortopan

Arhitectul Alexandru Hortopan a demisionat din USR Gorj. Anunțul a fost postat pe pagina de socializare împreună cu o fotografie în care apare alături de fostul prefect de Gorj, Corneliu Răducan Morega. Se pare că cei doi nu mai au obiective și lupte comune, drept urmare Hortopan a ales să plece dar nu să și oprescă lupta cu administrația locală.

”Pentru tine am venit, Pentru tine am plecat…

Din păcate nu pot să împărtășesc aceeași viziune cu USR Tg Jiu pentru următorul an politic și am decis să mă retrag din această organizație politică, unde mă legau relații de prietenie, familie și altele asemenea care riscau să se altereze prea mult.

Sper să aveți dreptate și să mă înșel eu, iar după anul viitor să vă atingeți obiectivele și odată cu asta, eventual, să vă regăsiți!

Eu o să-mi continui proiectul început în stilul caracteristic, pentru că mi-am dat seama că nu pot să abandonez această luptă mută cu o administrație absentă, ori cu anomaliile care învăluiesc realitatea noastră cotidiană.

Adio USR, rămâi cu bine!” este mesajul transmis de Hortopan.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.