AlearG’O legal, proiect iniţiat în urma tragediei de la Băleşti

0
100

Tragedia ce a avut loc în comuna Băleşti a determinat mai multe persoane să reacţioneze. Pentru a ajuta familia tinerilor decedaţi, Cristi Tudor împreună cu alţi doi prieteni au decis să creeze un eveniment, în urma căruia să strângă câţiva bănuţi. Pentru a diminua numărul accidentelor rutiere, acesta a dorit să iniţieze un proiect, proiect denumit ,,AlearG’O legal!”.

,,Tragedia de vineri noaptea nu trebuie să fie uitată! Am spus-o si o să o mai spun până atunci când cei ce trebuie să audă vor auzi! VITEZA UCIDE!!! Dar ce facem cu tinerii care iubesc viteza? Ne facem ca nu-i vedem? Ne facem că nu există? Oare cât timp ne mai mințim unii pe alții că acest fenomen nu există, vă spun eu până când apare următoarea tragedie, atunci ne amintim de acest fenomen numit VITEZĂ. Autoritățile trebuie sa conștientizeze că nu pot stopa acest fenomen decât prin implicare. “alearG’O legal!” este un proiect pe care îl voi desfășura în perioada următoare prin care voi încerca să pun la aceeași masă ambele tabere și să gasim soluții. Alergatul ca șoarecele și pisica nu este o soluție, din contră poate duce la tragedii”, este una dintre postările făcute de Cristi Tudor.

Acesta şi-a anunţat prietenii virtuali că astăzi va merge în comisia de circulaţie de la Primăria Târgu Jiu, pentru a discuta despre proiectul ,,AlearG’O legal!”. ,,Proiectul > începe săprindă contur. Luni o să fiu prezent în comisia de circulaţie de la Primăria Târgu Jiu”, a postat acesta pe pagina sa de socializare.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns