Adolescentă din Motru, dispărută! CE MESAJ LE-A LĂSAT PĂRINȚILOR

0
84

Poliţiştii de la IJP Gorj caută o minoră de 15 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul din Motru şi nu a mai revenit. Surse susțin că fata ar fi lăsat și un mesaj pentru părinți. „Le-a scris să nu o mai caute, pentru că de acum se poate descurca și singură”, a spus un apropiat.

„La data de 1 august, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată, prin apelul 112, de către o femeie de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Manta Laura Giorgiana, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors. (…) Familia nu a putut preciza obiectele de vestimentaţie cu care era îmbrăcată la momentul plecării, dar este posibil să aibă asupra sa un ghiozdan de culoare roz, iar în picioare sandale de culoare neagră. În acest moment polițiștii desfășoară activități de căutare pe raza județului Gorj, fiind pusă în urmărire și la nivel național”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Persoanele care pot oferi informaţii care pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze 112.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns