ACUZAȚII PSD-PNL. Cine vrea să ÎNCHIDĂ ȘCOALA din BRĂTUIA

0
60

Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj a acuzat, pe pagina de socializare, că după ce a închis spitale, PNL vrea să închidă, acum, școli.

Anca Bordușanu susține că liberalii vor să pună lacătul pe școala generală din satul Brătuia al comunei Dănești, localitate condusă de primarul PNL, Emilian Rusu. “PNL a închis spitale, iar, acum, vrea sa închidă și școli! Primarul și consilierii PNL din comuna Dănești vor să închidă Școala Primară Brătuia, micuții fiind nevoiți să parcurgă 5 km în plus până la școala din Barza, acolo unde vor fi arondați. Consilierii locali ai PSD se opun vehement unei astfel de situații! Stimați părinți ai comunei Dănești, mâine, Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 13.00, putem să îi oprim să-și bată joc de copiii Dvs! Noi suntem mulți, ei sunt putini!”, este mesajul postat, miercuri, pe facebook de secretarul general al PSD Gorj.

Șuță: PSD- partidul FAKE NEWS

Liberalii au reacționat după ce social-democrata Anca Bordușanu a acuzat că PNL vrea să închidă unitatea de învățământ din comuna Dănești. Denisa Șuță cataloghează informația ca fiind o minciună. Purtătorul de cuvânt al PNL Gorj spune că PSD a devenit Partidul fake news. În plus, Șuță susține că primarul PNL, Emilian Rusu, nici măcar nu a fost consultat în momentul în care conducerea ISJ a decis închiderea școlii de la Brătuia. “Partidul Fake News PSD, pentru că, de acum, aşa o să se numească, rostogoleşte în continuare minciuni după minciuni în spaţiul public. Mincinoşii de la PSD spun că primarul şi consilierii liberali închid scoala de la Brătuia din comuna Dăneşti, unde învaţă 7 elevi, în condiţiile în care PSD închide şcoala printr-o decizie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, condus de pesedista Marcela Mrejeru. Primarul Emilian Rusu nu a fost consultat în luarea acestei decizii. Le recomand încă o dată pesediştilor să înceteze cu aceste minciuni grosolane pe care le rostogolesc în spaţiul public, pentru că nu fac decât să se facă de râs şi să arate încă o dată electoratului că nu se priecp la altceva decât la minciuni. Eu zic să-şi organizeze o întâlnire cu cetăţenii pesedişti pe care îi au angajaţi la Inspectoratul Şcolar Judeţean, cei care au luat această decizie. Eu sper că oamenii au puterea de a discerne, s-a şi văzut acest lucru în 10 noiembrie şi se va vedea în 24 noiembrie, când PSD va deveni istorie”, a conchis vicepreședintele PNL Gorj.
Articolul complet aici

Lasă un răspuns