ACUZAŢIE: Au venit în CAMPANIE ELECTORALĂ la CEO!

0
72

Liderul organizaţiei judeţene a Partidului Mişcarea Populară susţine că europarlamentarele Norica Nicolai şi Maria Grapini au venit, vineri, la Turceni, în scop electoral.

Nicolae Daviţoiu a criticat prezenţa celor două europarlamentare la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la pornirea primului grup energetic de la Termocentrala Turceni. Preşedintele PMP Gorj spune că Norica Nicolai şi Maria Grapini au venit după voturile minerilor şi ale energeticienilor, nu cu gândul să ajute CE Oltenia.“Evenimentul de la Turceni a fost politizat total. Au venit două necunoscute, Norica Nicolai şi Maria Grapini, care nu au nicio legătură cu CEO. Nici nu știu cu ce se mănâncă această companie. Au venit în campanie electorală, pentru că, la anul, sunt alegeri europarlamentare. Grapini e foarte cunoscută prin gafele pe care le face. Acum doi ani, a declarat că ar trebui închise Complexele Energetice Oltenia şi Hunedoara pentru că poluează, acum, are tupeul să vină la Gorj în campanie electorală. Rezultatul întâlnirii va fi zero. Problema certificatelor de CO2 n-o poate rezolva Grapini, care se ocupă cu confecțiile. Să fim serioși. Nu cred că Norica Nicolai va face ceva să ajute CEO, chiar dacă e preşedinte interimar al ALDE Gorj ”, a declarat Daviţoiu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns