Actorul Cuzin Toma vine la Târgu Jiu pentru proiecția celui mai nou film în care joacă – Libertate

0
61
Toma Cuzin - Libertate

După premiile obținute la Festivalul de Film de la Sarajevo și la Festivalul Internațional de Film Transilvania, filmul Libertate (r. Tudor Giurgiu) va intra pe marile ecrane din țară. Un rol important în film îl are și actorul Cuzin Toma, care joacă un personaj profund afectat de cele întâmplate în decembrie 1989, în timpul Revoluției. Pe 13 septembrie, actorul va fi prezent la o proiecție specială în Târgu Jiu, alături de actorii Alex Calangiu, Ștefan Iancu și de regizorul Tudor Giurgiu. Evenimentul va avea loc la Cinema Sergiu Nicolaescu, de la ora 19:00. Biletele au fost puse în vânzare online – https://eventbook.ro/film/bilete-libertate-freedom?hall=cinema-sergiu-nicolaescu

Libertate este un film inspirat din fapte reale, petrecute la Sibiu, în timpul Revoluției din 1989. În haosul și panica generate de protestele mulţimii împotriva autorităţilor, o unitate de miliţie devine ţinta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldaţi, miliţieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliţie Viorel (Alex Calangiu) e capturat și acuzat că e terorist.

Din distribuția filmului fac parte unii dintre cei mai talentați și îndrăgiți actori ai momentului: Alex Calangiu, Alexandru Papadopol, Andi Vasluianu, Ionuț Caras, Iulian Postelnicu, Cătălin Herlo, Mirela Oprișor, Leonid Doni, Marius Manole sau Cuzin Toma. Scenariul este scris de Cecilia Ștefănescu și Tudor Giurgiu, după o idee de Nap Toader.

Trailer – https://youtu.be/oi6fgGSsMXU

Din 6 octombrie, filmul va fi distribuit în cinematografele din toată țara.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.