Accident grav la CEO! Un miner a rămas fără o mână.

0
868

Accidenetele de muncă se țin lanț la Complexul Energetic Oltenia. De adata aceasta un lucrător din cadrul Carierei Jilț Nord a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a prins brațul într-un utilaj. Muncitorul efectua lucrări de întreținere la un buldozer.

Acesta este angajat al unui prestator de servicii care efectuează lucrări de reparații la utilajele Complexulului Energetic Oltenia. Doi inspectori de muncă au fost trimiși în Cariera Jilț Nord pentru a face cercetări.

”Astăzi, 17.11.2023, în jurul orelor 08:40, unui deservent, în vârstă de 50 ani, salariat al unui prestator din cadrul Complexului Energetic Oltenia, respectiv din cadrul Carierei Jilț Nord, în timp ce executa lucrări de reparații la un buldozer, i-a fost prins membrul superior drept, provocându-i astfel leziuni.

La fața locului se vor deplasa doi inspectori de muncă din cadrul instituției noastre pentru a efectua primele constatări.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Tg -Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale” a transmis ITM Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.