A renunțat la partidul care a sprijinit-o pentru funcția de primar. A trecut la PNL

0
30

Cristina Cilibiu, primarul oraşului Turceni, din judeţul Gorj, a anunţat că s-a înscris în PNL şi va candida pentru un nou mandat. Aceasta este cumnata omului de afaceri Ion Iordache, care a fost primar al oraşului Turceni şi s-a perindat la mai multe partide, ultima dată la PSD.

„Voi candida pentru un nou mandat din partea Partidului Naţional Liberal. Am luat această decizie consultându-mă cu echipa din care fac parte şi ştiind că proiectele noastre pentru mandatul viitor au nevoie de sprijin. Sunt proiecte îndrăzneţe care, odată realizate, vor schimba radical oraşul“, a anunţat Cristina Cilibiu, pe pagina sa de Facebook.

A urmat traseul cumnatului

Cristina Cilibiu a candidat din partea PSD pentru funcţia de primar, iar, după ce cumnatul său, Ion Iordache, a ocupat funcţia de preşedinte la ALDE, s-a înscris ea în această formaţiune. La începutul acestui an, Cristina Cilibiu a revenit în PSD, tot după ce Ion Iordache a făcut acelaşi pas.

Firmă de construcții și fond de vânătoare

Cumnatul său, Ion Iordache, despre care se spune că-i coordonează toate acţiunile, controlează o firmă de construcţii puternică, Ydail Construct, care a avu şi are contracte încheiate cu Consiliul Judeţean Gorj şi primării din judeţul Gorj. Ion Iordache mai deţine şi un vast fond de vânătoare, unul dintre cele mai mari din Români, unde se află porci mistreţi, căpriori, mufloni şi ale animale sălbatice.

Articolul A renunțat la partidul care a sprijinit-o pentru funcția de primar. A trecut la PNL apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.