A fost ales noul președinte al ALDE Gorj

0
7

Ninel Muja a fost votat de cătrem Biroul Politic Executiv în funcția de președinte al ALDE Gorj. „Începând cu data prezentei, (n.r. – 11 martie) domnul Nicolae Muja se numește în funcția de președinte interimar al filialei ALDE Gorj“, se precizează în decizia semnată de Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Posturile de vicepreședinte al organizației județene ALDE sunt ocupate de Marius Borcan, Ion Susmă, Mădălina Negrescu, Ion Cojocaru și Niculina Mocioi.

Președintele ALDE Gorj s-a înscris în PNL

ALDE Gorj a rămas fără conducere după ce președintele organizației, Robert Filip, primarul orașului Rovinari, a anunțat înscrierea sa în PNL, alături de toată organizația de la Rovinari. Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vâlceanu, a declarat, într-o conferință de presă, că este vorba de o fuziune prin absorbție a organizației ALDE de la Gorj, iar că Robert Filip va primi o funcție de conducere în structura județeană a PNL.

Înainte de Robert Filip, la conducerea ALDE din Gorj s-a aflat omul de afaceri Ion Iordache, care s-a retras și el din funcție, devenind acum consultant al PSD Gorj pentru alegerile locale pe zona de sud a județului nostru.
Sursa aici

Lasă un răspuns