A distrus din greșală un exponat în valoare de 42.000 E. Cine plătește paguba

0
297

O femei a distrus accidentul o sculptură renumită a artistului pop american Jeff Koons, în valoare de 42.000 de dolari, după ce a atins-o.

Iubitorii de artă din Miami au privit îngroziți momentul în care un colecționar a spart accidental o sculptură de 42.000 de dolari a artistului pop american Jeff Koons. Accidentul din galeria de artă s-ar fi produs după ce femeia ar fi atins cu degetul exponatul, au spus martorii de la eveniment, potrivit BBC.

Statuia, unul dintre figurinele iconice ale lui Jeff, care imită un cățel făcut din baloane, s-a spart în cioburi minuscule și a trebuit să fie măturată în recipiente de către personalul galeriei.

Din fericire pentru femeie, piesa este acoperită de asigurări, a declarat Bénédicte Caluch, consilier de artă la galeriile Bel-Air Fine Art, care reprezintă sculptura.

În ciuda faptului că a fost spart în mii de bucăți, există încă interes pentru cumpărarea sculpturii distruse. Stephen Gamson s-a oferit să o cumpere pentru că, așa cum a spus pe contul său de Instagram, „are o poveste foarte tare”.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.