A cerut AJUTORUL PREFECTULUI. Grivei: IDP a fost FALIMENTATĂ premeditat

0
51

Consilierul județean PNL a cerut, în ședința de vineri a Consiliului Județean, prefectului Ciprian Florescu sprijin pentru a afla cum de Întreprinderea de Drumuri și Poduri a ajuns în pragul falimentului

Vicepreședintele liberalilor gorjeni este nemulțumit că șefii județului nu au prezentat un raport privind starea economică a societății aflate în subordinea Consiliului Județean Gorj. Gheorghe Grivei bănuiește că a fost falimentată premedidat. “În ședința ordinară de luna trecută, am solicitat să mi se prezinte o situație privind starea economică a Întrepriderii de Drumuri și Poduri Gorj. Susțin în continuare că această societate a fost falimentată premeditat. Nu pot înțelege cum oameni din cadrul Consiliului Județean care au făcut parte din Consiliul de Administrație al IDP au luat indemnizațiile și nu au sesizat că societatea are probleme financiare, întrând, la finalul lui 2017, în insolvență. Solicit ca Instituția Prefectului să ne sprijine în elucidarea situației de la ISDP Gorj. Eu consider că a fost falimentată premeditat”, a conchis Grivei.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns